Δάφνη – Βιολογική

1,50 

Η Δάφνη χρησιμοποιείται στην μαγειρική στο στιφάδο, στις σάλτσες, στις σούπες και στα ψητά. Επίσης χρησιμοποιείται και σαν ρόφημα ιδανικό για την δυσπεψία, τους ρευματισμούς, και το κρυολόγημα.

Καθαρό βάρος: 15 γρ

Free worldwide shipping on all orders over $50

  • 30 days easy returns
  • Order yours before 2.30pm for same day dispatch
Guaranteed Safe Checkout

Ιδιότητες

Η Δάφνη Περιέχει πτητικό έλαιο, αιθέριο έλαιο που περιέχει κινεόλη και τανίνη. δαφνίνη, δαφνόνη, κερί, άμυλο, βασορίνη, λευκωματίνη. Θεωρείται ιδανικό για την δυσπεψία, τους ρευματισμούς, και το κρυολόγημα. Επίσης η Δάφνη είναι ένα από τα πιο γνωστά μυρωδικά της παραδοσιακής Ελληνικής κουζίνας και χρησιμοποιείται σε πολλές συνταγές όπως στο στιφάδο, στις σάλτσες, στις σούπες και στα ψητά.

Συγκομιδή

Η βιολογική Δάφνη της HOLOMON organic herbs συλλέγεται από το Όρος Χολομώντα τον μήνα Σεπτέμβριο σε υψόμετρο από 884m – 1160m. Η επιλογή των βοτάνων γίνεται με κριτήριο το στάδιο ανάπτυξής τους. Συλλέγουμε πάντα εκείνα τα σημεία του φυτού που είναι κατάλληλα για την δημιουργία των προϊόντων, χωρίς να αδρανοποιούν όμως την ανάπτυξη του. Η συγκομιδή των κατάλληλων στελεχών γίνεται με το χέρι και στην συνέχεια αποξηραίνονται σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους φυσικής ξήρανσης, χωρίς την χρήση μηχανημάτων περιβάλλοντος.

Τυποποίηση

Μόλις ολοκληρωθεί η ξήρανσή των βοτάνων, γίνεται και πάλι χειροδιαλογή των στελεχών ώστε να οδηγηθούν στην διαδικασία της τυποποίησης η οποία γίνεται σε πιστοποιημένους ειδικά διαμορφωμένους χώρους, με σύγχρονα μηχανήματα για να εξασφαλίζεται η ποιότητα και η ασφάλεια του τελικού προϊόντος.

Προσοχή: Οι πληροφορίες αυτές έχουν αντληθεί από έρευνες και βιβλία βοτανολογίας, παρέχονται για ενημερωτικούς σκοπούς, δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να αποτελούν ιατρικές πληροφορίες ή να συνιστούν ιατρικές θεραπείες. Για οποιαδήποτε χρήση για θεραπευτικούς σκοπούς, συμβουλευτείτε τον ιατρό σας. Να αποφεύγεται η χρήση βοτάνων κατά την διάρκεια εγκυμοσύνης.

Επιπλέον πληροφορίες

Ιδιότητα

Brand

Οδηγίες Χρήσης

Στην Κουζίνα

Η Δάφνη χρησιμοποιείται στην μαγειρική στο στιφάδο, στις σάλτσες, στις σούπες και στα ψητά.

Σαν ρόφημα

Σε μαγειρικό σκεύος θερμαίνουμε 200ml ή 1 κούπα νερό και όταν ξεκινήσει ο βρασμός προσθέτουμε 2 – 3 φύλλα ή 1 gr βιολογική Δάφνη, έπειτα το κατεβάζουμε από την φωτιά και το αφήνουμε σκεπασμένο για 10’ περίπου λεπτά, το σουρώνουμε και το σερβίρουμε. Πίνουμε από 1 έως 2 κούπες ημερησίως.

Συστατικά

Βιολογικά φύλλα Δάφνης

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Δάφνη – Βιολογική”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *