Φασκόμηλο (Σάλβια) – Βιολογικό

2,00 

Το Φασκόμηλο ή Σάλβια θεωρείται ιδανικό κατά του κρυολογήματος του βήχα, της δύσπνοιας και της δυσπεψίας. Βοηθά στην βελτίωση του μεταβολισμού και την  τόνωση του νευρικού συστήματος. Επίσης θεωρείται ιδανικό κατά της κατάθλιψης, της μελαγχολίας, της ανησυχίας και της απαισιοδοξίας, ιδανικό για τους υποτασικούς. Να αποφεύγεται η χρήση από τους υπερτασικούς.

Καθαρό βάρος: 25 γρ

Free worldwide shipping on all orders over $50

  • 30 days easy returns
  • Order yours before 2.30pm for same day dispatch
Guaranteed Safe Checkout

Φασκόμηλο (Σάλβια) – Βιολογικό
2,00 

[wpforms id=”1190″ title=”true” description=”Request a call back”]

Ιδιότητες

Το φασκόμηλο περιέχει πτητικό έλαιο που περιλαμβάνει θουγιόνη, κινεόλη, λιναλόλη, βορνεόλη, καμφορά, σαλβένιο και πινένιο, ένα πικρό στοιχείο, τανίνες, τριτερπενοειδή, φλαβονοειδή, οιστρογόνες ουσίες και ρητίνη. Το Φασκόμηλο ή Σάλβια θεωρείται ιδανικό κατά του κρυολογήματος του βήχα, της δύσπνοιας και της δυσπεψίας. Βοηθά στην βελτίωση του μεταβολισμού και την τόνωση του νευρικού συστήματος. Επίσης θεωρείται ιδανικό κατά της κατάθλιψης, της μελαγχολίας, της ανησυχίας και της απαισιοδοξίας. Να αποφεύγεται η χρήση από τους υπερτασικούς.

Συγκομιδή

Το Βιολογικό Φασκόμηλο (Officinalis) της HOLOMON organic herbs συλλέγεται από το Όρος Χολομώντα τον μήνα Ιούνιο λίγο πριν την περίοδο της ανθοφορίας σε υψόμετρο 704m. Η επιλογή των βοτάνων γίνεται με κριτήριο το στάδιο ανάπτυξής τους. Συλλέγουμε πάντα εκείνα τα σημεία του φυτού που είναι κατάλληλα για την δημιουργία των προϊόντων, χωρίς να αδρανοποιούν όμως την ανάπτυξη του. Η συγκομιδή των κατάλληλων στελεχών γίνεται με το χέρι και στην συνέχεια αποξηραίνονται σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους φυσικής ξήρανσης, χωρίς την χρήση μηχανημάτων περιβάλλοντος.

Τυποποίηση

Μόλις ολοκληρωθεί η ξήρανσή των βοτάνων, γίνεται και πάλι χειροδιαλογή των στελεχών ώστε να οδηγηθούν στην διαδικασία της τυποποίησης η οποία γίνεται σε πιστοποιημένους ειδικά διαμορφωμένους χώρους, με σύγχρονα μηχανήματα για να εξασφαλίζεται η ποιότητα και η ασφάλεια του τελικού προϊόντος.

Προσοχή: Οι πληροφορίες αυτές έχουν αντληθεί από έρευνες και βιβλία βοτανολογίας, παρέχονται για ενημερωτικούς σκοπούς, δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να αποτελούν ιατρικές πληροφορίες ή να συνιστούν ιατρικές θεραπείες. Για οποιαδήποτε χρήση για θεραπευτικούς σκοπούς, συμβουλευτείτε τον ιατρό σας. Να αποφεύγεται η χρήση βοτάνων κατά την διάρκεια εγκυμοσύνης.

Επιπλέον πληροφορίες

Ιδιότητα

Brand

Οδηγίες Χρήσης

1,5 gr

100°C / 200 ml

10 min

Σε μαγειρικό σκεύος θερμαίνουμε 200ml νερό και όταν ξεκινήσει ο βρασμός προσθέτουμε 2 κουταλάκια του γλυκού ή 1,5gr βιολογικά φασκόμηλο, έπειτα το κατεβάζουμε από την φωτιά και το αφήνουμε σκεπασμένο για δέκα περίπου λεπτά, το σουρώνουμε και το σερβίρουμε. Πίνουμε από 1 έως 3 κούπες ημερησίως. Να αποφεύγεται η χρήση από τους υπερτασικούς!

Συστατικά

Ξηρή δρόγη Βιολογικού φασκόμηλου

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Φασκόμηλο (Σάλβια) – Βιολογικό”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *