Γαϊδουράγκαθο (Σπόροι) – Βιολογικό

2,50 

Το Γαϊδουράγκαθο ή Σίλυβον θεωρείται ότι ανανεώνει τα κύτταρα του συκωτιού και το προστατεύει από τις τοξίνες, τονώνει την μνήμη, αυξάνει την ρόη της χολής και δρα ενάντια στις πέτρες τις χολής.

Καθαρό βάρος: 80 γρ

Free worldwide shipping on all orders over $50

  • 30 days easy returns
  • Order yours before 2.30pm for same day dispatch
Guaranteed Safe Checkout

Ιδιότητες

Οι δραστικές ουσίες που περιέχονται στο γαϊδουράγκαθο είναι η σιλυμαρίνη, η οποία εντοπίζεται στους σπόρους του.περιέχει πικρές ουσίες και πολυακετυλένια, φλαβόνες (σιλυβίνη, σιλυδιανίνη σιλυκριστίνη) και αιθέριο έλαιο. Το Γαϊδουράγκαθο Σίλυβον θεωρείται ότι ανανεώνει τα κύτταρα του συκωτιού και το προστατεύει από τις τοξίνες, τονώνει την μνήμη, αυξάνει την ρόη της χολής και δρα ενάντια στις πέτρες τις χολής.

Συγκομιδή

Το Βιολογικό Γαϊδουράγκαθο (Silybum) της HOLOMON organic herbs συλλέγεται από το Όρος Χολομώντα τον μήνα Ιούνιο κατά την περίοδο της ανθοφορία σε υψόμετρο 804m. Η επιλογή των βοτάνων γίνεται με κριτήριο το στάδιο ανάπτυξής τους. Συλλέγουμε πάντα εκείνα τα σημεία του φυτού που είναι κατάλληλα για την δημιουργία των προϊόντων, χωρίς να αδρανοποιούν όμως την ανάπτυξη του. Η συγκομιδή των κατάλληλων στελεχών γίνεται με το χέρι και στην συνέχεια αποξηραίνονται σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους φυσικής ξήρανσης, χωρίς την χρήση μηχανημάτων περιβάλλοντος.

Τυποποίηση

Μόλις ολοκληρωθεί η ξήρανσή των βοτάνων, γίνεται και πάλι χειροδιαλογή των στελεχών ώστε να οδηγηθούν στην διαδικασία της τυποποίησης η οποία γίνεται σε πιστοποιημένους ειδικά διαμορφωμένους χώρους, με σύγχρονα μηχανήματα για να εξασφαλίζεται η ποιότητα και η ασφάλεια του τελικού προϊόντος.

Προσοχή: Οι πληροφορίες αυτές έχουν αντληθεί από έρευνες και βιβλία βοτανολογίας, παρέχονται για ενημερωτικούς σκοπούς, δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να αποτελούν ιατρικές πληροφορίες ή να συνιστούν ιατρικές θεραπείες. Για οποιαδήποτε χρήση για θεραπευτικούς σκοπούς, συμβουλευτείτε τον ιατρό σας. Να αποφεύγεται η χρήση βοτάνων κατά την διάρκεια εγκυμοσύνης.

Επιπλέον πληροφορίες

Ιδιότητα

Brand

Οδηγίες Χρήσης

1 gr

100°C / 200 ml

15-20 min

Σε μαγειρικό σκεύος θερμαίνουμε 200ml ή 1 κούπα νερό και όταν ξεκινήσει ο βρασμός προσθέτουμε 2 κουταλάκια του γλυκού ή 1 gr βιολογικό Γαϊδουράγκαθο, έπειτα το κατεβάζουμε από την φωτιά και το αφήνουμε σκεπασμένο για 20’ λεπτά, το σουρώνουμε και το σερβίρουμε. Πίνουμε από 2 έως 3 κούπες ημερησίως πριν το φαγητό.

Συστατικά

Βιολογικοί σπόροι μαζί με το άνθος Γαϊδουράγκαθου

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Γαϊδουράγκαθο (Σπόροι) – Βιολογικό”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *