Μείγμα Βοτάνων – Ενίσχυση Ανοσοποιητικού – Βιολογικό

3,50 

Ένα μείγμα βοτάνων με Εχινάκεια, Κίστο, Σαμπούκο, Βάτο, Χαμομήλι & Θυμάρι Χολομώντα. Θεωρείται ιδανικό για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, ενώ επιταχύνει τη γρήγορη ανάρρωση, δρα ενάντια στους ιούς και είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό για την αντιμετώπιση της γρίπης, του κρυολογήματος, ανακουφίζει την ρινική συμφόρηση και τον ερεθισμένο λαιμό.

Καθαρό βάρος: 45γρ

Free worldwide shipping on all orders over $50

  • 30 days easy returns
  • Order yours before 2.30pm for same day dispatch
Guaranteed Safe Checkout

Ιδιότητες

Το βιολογικό μείγμα βοτάνων με Εχινάκεια, Κίστο, Σαμπούκο, Βάτο, Χαμομήλι & Θυμάρι Χολομώντα θεωρείται ιδανικό για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, ενώ επιταχύνει τη γρήγορη ανάρρωση, δρα ενάντια στους ιούς και είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό για την αντιμετώπιση της γρίπης, του κρυολογήματος. Παράλληλα, ανακουφίζει την ρινική συμφόρηση και τον ερεθισμένο λαιμό.

Συγκομιδή

Η συγκομιδή των βοτάνων που συνθέτουν το μείγμα γίνεται στο Όρος Χολομώντα από 315m – 1100m υψόμετρο.

Η σύνθεση του βοτανικού μείγματος HOLOMON organic herbs, αρχίζει από τον μήνα Μάρτιο με την συγκομιδή του Χαμομηλιού και συνεχίζουμε τον Μάιο με την συγκομιδή του Βάτου και του Σαμπούκου, έπειτα τον Ιούνιο συλλέγουμε το Θυμάρι Χολομώντα και η διαδικασία συλλογής του βοτανικού μείγματος ολοκληρώνεται τον μήνα Ιούλιο με την συγκομιδή του Κίστου.

Η επιλογή των βοτάνων γίνεται με κριτήριο το στάδιο ανάπτυξής τους. Συλλέγουμε πάντα εκείνα τα σημεία του φυτού που είναι κατάλληλα για την δημιουργία των προϊόντων, χωρίς να αδρανοποιούν όμως την ανάπτυξη του. Η συγκομιδή των κατάλληλων στελεχών γίνεται με το χέρι και στην συνέχεια αποξηραίνονται σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους φυσικής ξήρανσης, χωρίς την χρήση μηχανημάτων περιβάλλοντος

Τυποποίηση

Μόλις ολοκληρωθεί η ξήρανσή των βοτάνων, γίνεται και πάλι χειροδιαλογή των στελεχών ώστε να οδηγηθούν στην διαδικασία της τυποποίησης η οποία γίνεται σε πιστοποιημένους ειδικά διαμορφωμένους χώρους, με σύγχρονα μηχανήματα για να εξασφαλίζεται η ποιότητα και η ασφάλεια του τελικού προϊόντος.

Προσοχή: Οι πληροφορίες αυτές έχουν αντληθεί από έρευνες και βιβλία βοτανολογίας, παρέχονται για ενημερωτικούς σκοπούς, δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να αποτελούν ιατρικές πληροφορίες ή να συνιστούν ιατρικές θεραπείες. Για οποιαδήποτε χρήση για θεραπευτικούς σκοπούς, συμβουλευτείτε τον ιατρό σας. Να αποφεύγεται η χρήση βοτάνων κατά την διάρκεια εγκυμοσύνης.

Επιπλέον πληροφορίες

Ιδιότητα

Brand

Οδηγίες Χρήσης

1,5 gr

100°C / 200 ml

10 min

Σε μαγειρικό σκεύος θερμαίνουμε 200ml ή 1 κούπα νερό και όταν ξεκινήσει ο βρασμός προσθέτουμε 2 κουταλάκια του γλυκού ή 2 gr Βιολογικού Μείγματος, έπειτα το κατεβάζουμε από την φωτιά και το αφήνουμε σκεπασμένο για 10 περίπου λεπτά, το σουρώνουμε και το σερβίρουμε. Πίνουμε από 2 έως 3 ροφήματα την ημέρα.

Συστατικά

Εχινάκεια, Κίστο, Σαμπούκο, Βάτο, Χαμομήλι & Θυμάρι Χολομώντα (βιολογικό βοτανικό μείγμα).

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Μείγμα Βοτάνων – Ενίσχυση Ανοσοποιητικού – Βιολογικό”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *