Μείγμα Βοτάνων – Προστάτης – Βιολογικό

5,00 

Ένα βιολογικό βοτανικό μείγμα με  Ερνιάρια, Πολύγονο, Ούρτικα, Μικρομέρια, Ερίκη. Θεωρείται ιδανικό για την καλή υγεία του προστάτη, βοηθά στην αντιμετώπιση της ουρολοίμωξης και είναι ιδανικό για την προστασία και τόνωση του ουροποιητικού συστήματος. Πίνουμε 2 εώς 3 ροφήματα την ημέρα.

Καθαρό βάρος: 60γρ

Free worldwide shipping on all orders over $50

  • 30 days easy returns
  • Order yours before 2.30pm for same day dispatch
Guaranteed Safe Checkout

Ιδιότητες

Το βιολογικό βοτανικό μείγμα με Ερνιάρια, Πολύγονο, Ούρτικα, Μικρομέρια, Ερίκη θεωρείται ιδανικό για την καλή υγεία του προστάτη, βοηθά στην αντιμετώπιση της ουρολοίμωξης και είναι ιδανικό για την προστασία και τόνωση του ουροποιητικού συστήματος. Πίνουμε 2 εώς 3 ροφήματα την ημέρα.

Συγκομιδή

Η συγκομιδή των βοτάνων που συνθέτουν το μείγμα γίνεται στο Όρος Χολομώντα από 450m – 900m υψόμετρο.

Η σύνθεση του βοτανικού μείγματος HOLOMON organic herbs, αρχίζει από τον μήνα Μάιο με την συγκομιδή της Τσουκνίδας Ούρτικα και της Μικρομέριας, συνεχίζουμε με την συγκομιδή της Ερνιάριας και του Πολύγονου τον Ιούνιο η διαδικασία συλλογής του βοτανικού μείγματος ολοκληρώνεται τον μήνα Σεπτέμβριο με την συγκομιδή της Ερίκης.

Η επιλογή των βοτάνων γίνεται με κριτήριο το στάδιο ανάπτυξής τους. Συλλέγουμε πάντα εκείνα τα σημεία του φυτού που είναι κατάλληλα για την δημιουργία των προϊόντων, χωρίς να αδρανοποιούν όμως την ανάπτυξη του. Η συγκομιδή των κατάλληλων στελεχών γίνεται με το χέρι και στην συνέχεια αποξηραίνονται σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους φυσικής ξήρανσης, χωρίς την χρήση μηχανημάτων περιβάλλοντος.

Τυποποίηση

Μόλις ολοκληρωθεί η ξήρανση των βοτάνων, γίνεται και πάλι χειροδιαλογή των στελεχών ώστε να οδηγηθούν στην διαδικασία της τυποποίησης η οποία γίνεται σε πιστοποιημένους ειδικά διαμορφωμένους χώρους, με σύγχρονα μηχανήματα για να εξασφαλίζεται η ποιότητα και η ασφάλεια του τελικού προϊόντος.

Προσοχή: Οι πληροφορίες αυτές έχουν αντληθεί από έρευνες και βιβλία βοτανολογίας, παρέχονται για ενημερωτικούς σκοπούς, δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να αποτελούν ιατρικές πληροφορίες ή να συνιστούν ιατρικές θεραπείες. Για οποιαδήποτε χρήση για θεραπευτικούς σκοπούς, συμβουλευτείτε τον ιατρό σας. Να αποφεύγεται η χρήση βοτάνων κατά την διάρκεια εγκυμοσύνης.

Επιπλέον πληροφορίες

Ιδιότητα

Brand

Οδηγίες Χρήσης

2 gr

100°C / 200 ml

10 min

Σε μαγειρικό σκεύος θερμαίνουμε 200ml ή 1 κούπα νερό και όταν ξεκινήσει ο βρασμός προσθέτουμε 2 κουταλάκια του γλυκού ή 2 gr Βιολογικού Μείγματος, έπειτα το κατεβάζουμε από την φωτιά και το αφήνουμε σκεπασμένο για 10’ περίπου λεπτά, το σουρώνουμε και το σερβίρουμε. Πίνουμε από 2 έως 3 ροφήματα την ημέρα.

Συστατικά

Ερνιάρια, Πολύγωνο, Ούρτικα, Μικρομέρια, Ερίκη (μείγμα βιολογικών βοτάνων)

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Μείγμα Βοτάνων – Προστάτης – Βιολογικό”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *