Μείγμα Βοτάνων – Συκώτι – Βιολογικό

4,50 

Ένα βιολογικό βοτανικό μείγμα με Αγριμόνια, Βάτο, Γαϊδουράγκαθο (Σίλυβόν), Ταραξάκον, Τσουκνίδα, Υπέρικον (Σπαθόχορτο). Συμβάλει στην καλή λειτουργία του Συκωτιού, ενώ παράλληλα βοηθάει τον οργάνισμο να αποβάλει τις τοξίνες. Πίνουμε 1 εώς 3 ροφήματα την ημέρα.

Καθαρό βάρος: 40γρ

Εξαντλημένο

Free worldwide shipping on all orders over $50

  • 30 days easy returns
  • Order yours before 2.30pm for same day dispatch
Guaranteed Safe Checkout

Ιδιότητες

Το βολογικό βοτανικό μείγμα με Αγριμόνια, Βάτο, Γαϊδουράγκαθο (Σίλυβόν), Ταραξάκον, Τσουκνίδα, Υπέρικον (Σπαθόχορτο) συμβάλει στην καλή λειτουργία του συκωτιού, ενώ παράλληλα βοηθάει τον οργανισμό να αποβάλει τις τοξίνες. Πίνουμε 1 εώς 3 ροφήματα την ημέρα.

Συγκομιδή

Η συγκομιδή των βοτάνων που συνθέτουν το μείγμα γίνεται στο Όρος Χολομώμτα από 700m – 1030m υψόμετρο.

Η σύνθεση του βοτανικού μείγματος της HOLOMON organic herbs, αρχίζει από τον μήνα Απρίλιο με την συγκομιδή του Ταραξάκον, τον μήνα Μάιο γίνεται η συγκομιδή του Βάτου και της Τσουκνίδας και στην συνέχεια τον μήνα Ιούνιο έχουμε την συγκομιδή του Σπαθόχορτου (Υπέρικον) και του Γαϊδουράγκαθου (Σιλυβον), η διαδικασία συλλογής του βοτανικού μείγματος ολοκληρώνεται τον μήνα Ιούλιο με την συγκομιδή του Αγριμόνιου.

Η επιλογή των βοτάνων γίνεται με κριτήριο το στάδιο ανάπτυξής τους. Συλλέγουμε πάντα εκείνα τα σημεία του φυτού που είναι κατάλληλα για την δημιουργία των προϊόντων, χωρίς να αδρανοποιούν όμως την ανάπτυξη του. Η συγκομιδή των κατάλληλων στελεχών γίνεται με το χέρι και στην συνέχεια αποξηραίνονται σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους φυσικής ξήρανσης, χωρίς την χρήση μηχανημάτων περιβάλλοντος.

Τυποποίηση

Μόλις ολοκληρωθεί η ξήρανσή των βοτάνων, γίνεται και πάλι χειροδιαλογή των στελεχών ώστε να οδηγηθούν στην διαδικασία της τυποποίησης η οποία γίνεται σε πιστοποιημένους ειδικά διαμορφωμένους χώρους, με σύγχρονα μηχανήματα για να εξασφαλίζεται η ποιότητα και η ασφάλεια του τελικού προϊόντος.

Προσοχή: Οι πληροφορίες αυτές έχουν αντληθεί από έρευνες και βιβλία βοτανολογίας, παρέχονται για ενημερωτικούς σκοπούς, δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να αποτελούν ιατρικές πληροφορίες ή να συνιστούν ιατρικές θεραπείες. Για οποιαδήποτε χρήση για θεραπευτικούς σκοπούς, συμβουλευτείτε τον ιατρό σας. Να αποφεύγεται η χρήση βοτάνων κατά την διάρκεια εγκυμοσύνης.

Επιπλέον πληροφορίες

Ιδιότητα

Brand

Οδηγίες Χρήσης

1,5 gr

100°C / 200 ml

15 min

Σε μαγειρικό σκεύος θερμαίνουμε 200ml ή 1 κούπα νερό και όταν ξεκινήσει ο βρασμός προσθέτουμε 2 κουταλάκια του γλυκού ή 1,5 gr Βιολογικού Μείγματος, έπειτα το κατεβάζουμε από την φωτιά και το αφήνουμε σκεπασμένο για 15’ περίπου λεπτά, το σουρώνουμε και το σερβίρουμε. Πίνουμε από 1 έως 3 ροφήματα την ημέρα.

Συστατικά

Αγριμόνια, Βάτο, Γαϊδουράγκαθο (Σίλυβόν), Ταραξάκον, Τσουκνίδα, Υπέρικον ή Σπαθόχορτο (μείγμα βιολογικών βοτάνων)

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Μείγμα Βοτάνων – Συκώτι – Βιολογικό”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *