Βιολογικό Χαμομήλι

Chamomile Matricaria

Αποξηραμένο ελληνικό βιολογικό χαμομήλι, έτοιμο για χρήση.

Ένα ρόφημα βιολογικού χαμομηλιού με απαλό άρωμα θα βοηθήσει στην χαλάρωση από την ένταση και την αϋπνία αλλά και από το κρυολόγημα.

Οδηγίες χρήσης:

Τοποθετείτε 1 κουταλάκι του γλυκού σε βραστό νερό (95ο C)  για 3-5 λεπτά.

ΣΥΛΛΕΓΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ

ΣΥΛΛΕΓΕΤΑΙ ΣΤΑ 315m

ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΣΕ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΗ ΑΕΡΟΣΤΕΓΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

ΚΑΘΑΡΟ ΒΑΡΟΣ 25 γρ

Περιγραφή

Το όνομά του σημαίνει το μήλο που βρίσκεται χάμω (κάτω) και αποτελεί ένα πραγματικό δώρο της φύσης όπου οι άνθρωποι ανακάλυψαν τις ιδιότητές του από πολύ νωρίς. Οι πολύ σημαντικές ιδιότητες του χαμομηλιού οφείλονται στις δραστικές ουσίες του όπως τα αιθέρια έλαια, τα φλαβονοειδή, η κουμαρίνη, η ματρικαρίνη και τα μεταλλικά στοιχεία  που περιέχει. Η χρήση του ωφελεί το ανθρώπινο σώμα από μέσα προς τα έξω: χαλαρώνει, βοηθά στην καλύτερη λειτουργία του πεπτικού συστήματος, αποτελεί εξαιρετικό αντισηπτικό για το δέρμα και φροντίζει τα μαλλιά.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ:
Oι ιδιότητες, οι ενδείξεις και οι μέθοδοι χρήσης λαμβάνονται από βιβλιογραφία που αναφέρεται σε αρωματοθεραπεία, υδροθεραπεία και φυτοθεραπεία. Ωστόσο, Οι πληροφορίες αυτές παρέχονται για ενημερωτικούς σκοπούς, δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να αποτελούν ιατρικές πληροφορίες ή να συνιστούν ιατρικές θεραπείες. Για οποιαδήποτε χρήση για θεραπευτικούς σκοπούς, συμβουλευτείτε τον ιατρό σας.