Τηλέφωνο: 23710 94394

Δωρεάν μεταφορικά εντός Ελλάδας για παραγγελίες άνω των 30€

Επικοινωνία

Καλέστε μας +30 23710 94394

Social

Τρόποι Αποστολής

Αποστολές εντός Ελλάδας

Τα προϊόντα αποστέλλονται με ACS courier ή με Γενική Ταχυδρομική και παραδίδονται με ασφάλεια στη διεύθυνση σας μέσα σε τρεις ή πέντε εργάσιμες ημέρες από την ημέρα πληρωμής της παραγγελίας σας και της επιβεβαίωσης με e-mail για την αποστολής τους.

Το κόστος αποστολής είναι 5 ευρώ και το κόστος αντικαταβολής 2 ευρώ, οι ημέρες παράδοσης είναι 3-5 εργάσιμες ημέρες.

Αποστολές Εξωτερικού

 • Αυστρία, Βατικανό, Βέλγιο, Γαλλία, Γερμανία, Δανία, Ελβετία, Εσθονία, Ιρλανδία, Ισπανία, Ιταλία, Κροατία, Λετονία, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Μονακό, Νορβηγία, Ολλανδία, Ουγγαρία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σλοβακία, Σλοβενία, Σουηδία, Τσεχία, Φιλανδία:
  Αποστολή με DHL
  Κόστος αποστολής: 15 Ευρώ
  Μέρες παράδοσης: 10 εργάσιμες ημέρες
 • Αλβανία, Βοσνία, Γιβραλτάρ, Γροιλανδία, Ισλανδία, Κόσοβο, Λιχτενστάιν, Μάλτα, Μαυροβούνιο, Μολδαβία, Σερβία, Τουρκία:
  Αποστολή με DHL
  Κόστος αποστολής 40 Ευρώ*
  Μέρες παράδοσης 10 εργάσιμες ημέρες.
  * Υπάρχει περίπτωση να υπάρξει έξτρα χρέωση μεταφορικών αν η παραγγελίας σας είναι μεγάλη και πρέπει να τοποθετηθεί σε χαρτοκιβώτιο των διαστάσεων 60x40x40. Τότε το κόστος μεταφορικών αλλάζει σε 97 ευρώ. Αν υπάρχει έξτρα χρέωση μεταφορικών θα σας ενημερώνουμε πριν στείλουμε παραγγελία σας.
 • Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, ΗΠΑ, Ισραήλ, Καναδάς, Κίνα, Ρωσία:
  Αποστολή με DHL
  Κόστος αποστολής: 45 Ευρώ*
  Μέρες παράδοσης: 10-15 εργάσιμες ημέρες.
  * Υπάρχει περίπτωση να υπάρξει έξτρα χρέωση μεταφορικών αν η παραγγελίας σας είναι μεγάλη και πρέπει να τοποθετηθεί σε χαρτοκιβώτιο των διαστάσεων 60x40x40. Τότε το κόστος μεταφορικών αλλάζει σε 100 ευρώ. Αν είναι σε χαρτοκιβώτιο 65x55x40 το κόστος μεταφορικών είναι 170 ευρώ. Αν υπάρχει έξτρα χρέωση μεταφορικών θα σας ενημερώνουμε πριν στείλουμε την παραγγελία σας.
 • Αυστραλία:
  Αποστολή με DHL
  Κόστος αποστολής: 50 Ευρώ*
  Μέρες παράδοσης: 10-15 εργάσιμες ημέρες.
  * Υπάρχει περίπτωση να υπάρξει έξτρα χρέωση μεταφορικών αν η παραγγελίας σας είναι μεγάλη και πρέπει να τοποθετηθεί σε χαρτοκιβώτιο των διαστάσεων 60x40x40. Τότε το κόστος μεταφορικών αλλάζει σε 110 ευρώ. Αν είναι σε χαρτοκιβώτιο 65x55x40 το κόστος μεταφορικών είναι 180 ευρώ. Αν υπάρχει έξτρα χρέωση μεταφορικών θα σας ενημερώνουμε πριν στείλουμε την παραγγελία σας.
 • Ηνωμένο Βασίλειο
  Αποστολή με DHL
  Κόστος αποστολής: 20 Ευρώ
  Μέρες παράδοσης: 10 εργάσιμες ημέρες.
 • Κύπρος:
  Αποστολή με ACS
  Κόστος αποστολής: 20 Ευρώ
  Μέρες παράδοσης: 7-10 εργάσιμες ημέρες.
 • Βουλγαρία:
  Αποστολή με Γενική Ταχυδρομική
  Κόστος αποστολής: 25 Ευρώ
  Μέρες παράδοσης: 5-7 εργάσιμες ημέρες

Η Holomon Organic Herbs δεν αναγνωρίζει οποιασδήποτε ευθύνη σε περίπτωση καθυστέρησης στην παράδοση λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων, απεργιών και ανωτέρας βίας οπότε και oι παραπάνω προθεσμίες παράδοσης θα παρατείνονται όσο διαρκεί ο λόγος της καθυστέρησης.

Η χρέωση των μεταφορικών υπολογίζεται και προτείνεται στη φόρμα παραγγελίας. Τα προϊόντα συνοδεύονται πάντοτε από τα αντίστοιχα παραστατικά. Ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει τον τύπο του παραστατικού που επιθυμεί (απόδειξη λιανικής ή τιμολόγιο), συμπληρώνοντας το αντίστοιχο πεδίο της ιστοσελίδας. Σε περίπτωση τιμολογίου υποχρεούται να αναγράψει και τα ανάλογα στοιχεία για την τιμολόγηση.

ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Κέρδισε 10% έκπτωση στη 1η παραγγελία + χρήσιμες πληροφορίες για τα βότανα, από τους καλλιεργητές του Χολομώντα